به گزارش خبرگزاری حوزه، نشست مشترک مدیران و مسئولان مرکز رسانه و فضای مجازی حوزه های علمیه و دانشکده دین و رسانه با هدف هم افزایی و تعامل در محل این دانشکده در قم برگزار شد.
دکتر کمال اکبری رئیس دانشکده دین و رسانه در این نشست به معرفی این دانشکده پرداخت و گفت: مجموعه دانشکده دین و رسانه در مهرماه ۱۳۷۶ که ابتدا دانشکده صدا و سیما و شعبه از دانشکده تهران بود در شهر مقدس قم و با هدف جذب طلاب واجد شرایط حوزه های علمیه در مقطع کارشناسی ارشد تأسیس گردید.
وی افزود: بعد از تحولات مختلف که پشت سر گذاشت در حال حاضر با عنوان«دانشکده دین و رسانه» فعالیت می کند.
اکبری با بیان این که ۴ رشته در دانشکده دین و رسانه فعال است اظهار داشت: این دانشکده تاکنون بیش از ۷۰۰ فارغ التحصیل داشته است که ۶۰ درصد از این افراد در ۲۰۰ رادیو و تلویزیون، استانی، محلی و بین المللی مشغول بکار شده اند و تعدادی دیگر نیز در خود حوزه علمیه فعال هستند.
حجت الاسلام والمسلمین رضا رستمی مسئول مرکز رسانه و فضای مجازی حوزه های علمیه نیز در این نشست با اشاره به فعالیت های رسانه ای حوزه گفت: از مأموریت های مرکز رسانه و فضای مجازی حوزه های علمیه، تولید محصول رسانه ای با محوریت حوزه و روحانیت است که دانش آموختگان دانشکده دین و رسانه می توانند این مرکز را در این زمینه کمک کنند.
مسئول مرکز رسانه و فضای مجازی حوزههای علمیه با بیان این که دورههای خوب رسانه ای در قالب حجره هنر در این مرکز برگزار می شود افزود: دانشکده دین و رسانه باید چارچوب های نظری و باورمندی حوزوی دانش پژوهان خود را تقویت کند.
مدیر مسئول خبرگزاری حوزه تاکید کرد: رسانه حوزه و دانشکده دین و رسانه در واقع دو مجموعه دینی و حوزوی هستند که می توانند در زمینه استفاده از اساتید و تجربیات با همدیگر تعامل داشته باشند.
خاطرنشان می شود: هریک از مدیران مرکز رسانه و فضای مجازی حوزههای علمیه و مدیران دانشکده دین و رسانه گزارشی از فعالیت های زیر مجموعه خود ارائه کرده و پیشنهادات خود را در جهت هم افزایی و تعامل این دو مجموعه رسانه ای بیان کردند.